رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره‌ ایران گفت: مطابق استانداردها و متناسب با جمعیت کشور، در ایران به ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، دکتر فتحی آشتیانی در گردهمایی بزرگ‌ روانشناسان و مشاوران  ضمن تقدیر از شورای استانی نظام روانشناسی و مشاوره استان زنجان، با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت روانی جامعه گفت: اسناد بالادستی زیادی در اختیار داریم، اما مسئله این است که اگر می‌خواهیم کار بنیادین کنیم، باید پژوهش‌های علمی و دانشگاهی را به این اسناد بالادستی مرتبط سازیم.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، ۱۰ اولویت مهم مطرح شده؛ اما ضروری است که در کنار سلامت جسمی، به سلامت روانی، اجتماعی و معنوی جامعه نیز توجه جدی بکنیم. 

وی با اشاره به آمار کلی کشوری در زمینه‌ آسیب‌های اجتماعی افزود: طبق آمار، بعضی از آسیب‌های اجتماعی مثل طلاق افزایش یافته است.

وی ادامه داد: توجه به حفظ و ارتقای سلامت روانی جامعه، با محوریت تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، از ضرورت‌های انکارناپذیر است که باید به شکل جدی دنبال شود.

در این راستا او تاکید کرد: لازم است همه‌ سازمان‌های ذی‌ربط برنامه‌ریزی‌های عملیاتی مناسبی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش سلامت و به‌باشی روان جامعه داشته باشند.

همچنین در این مراسم، فتحی آشتیانی ضمن تاکید بر اهمیت احراز صلاحیت حرفه‌ای برای اعضای جدید و قدیمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ابراز کرد: دو اتفاق بزرگ و مهم در یک سال اخیر رخ داده که می‌توان به برگزاری آزمون صلاحیت‌های حرفه‌ای و اجرای انتخابات شوراهای استانی نظام روانشناسی و مشاوره اشاره کرد.

این مقام مسئول افزود: نظام روانشناسی و مشاوره‌ کشور، ۵۷ هزار عضو داشت. اما در یک سال اخیر، تعداد اعضای دارای مجوز فعالیت و صلاحیت حرفه‌ای، به ۶۵ هزار عضو رسید.

در ادامه وی، در خصوص کمبود متخصصان بهداشت روان در ایران، خاطر نشان کرد: مطابق استانداردها و متناسب با جمعیت کشور، در ایران به ۱۰۰ هزار نفر روانشناس و مشاور نیاز داریم.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، وی ابراز کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، در اصل مسئولیتی حاکمیتی است و موضوع مهم مراقبت از بهداشت و سلامت روان جامعه را بر عهده دارد.

در پایان فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره‌ کشور، راجع به تصویب آیین‌نامه‌ مدرسه‌ توانمندسازی و کارآموزی، داشتن مجله‌ی علمی-تخصصی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی برای به‌روزرسانی دانش و مهارت تخصصی روانشناسان و مشاوران ایران و پیگیری طراحی سامانه‌ ارزیابی  پسینیِ عملکرد متخصصان بهداشت و سلامت روان سخن گفت.

انتهای پیام